Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 07/02/14 - Antwerpen en Brugge nemen maatregelen tegen storm

  Brugge / Antwerpen - De provinciale groendomeinen in de omgeving van de stad Antwerpen blijven vrijdag tot vier uur ’s middags gesloten voor het publiek. Voor de hele regio worden vrijdag stevige rukwinden verwacht, die gevaarlijk kunnen zijn voor de veiligheid van fietsers en wandelaars. In Brugge en Ieper worden parken en bossen gesloten.

  De groendomeinen die vrijdagochtend de deuren uitzonderlijk niet zullen openen zijn het Rivierenhof in Deurne, het Hof van Leysen in Antwerpen-centrum, het Vrieselhof in Oelegem (Ranst) en het Pulhof in Wijnegem.
  ‘Zeker voor het drukbezochte Rivierenhof, met ook de talrijke doorgaande fietsers en wandelaars in gedachten die de hoofddreven gebruiken, worden stormachtige omstandigheden goed in de gaten gehouden en reageren we extra voorzichtig’, meldt de provincie in een persbericht.
  In de regio’s Kempen en Mechelen gaan de provinciale domeinen vooralsnog niet over tot sluiting, maar als de omstandigheden ook in die regio’s verslechteren, kunnen in de loop van vrijdag toch nog dezelfde maatregelen getroffen worden.
  De stad Antwerpen overlegde donderdagmiddag ook over de stormdreiging, maar besloot voorlopig geen drastische maatregelen te nemen. De situatie wordt wel van nabij opgevolgd. ‘Vrijdagochtend vroeg volgt er een nieuwe evaluatie en kan er indien nodig nog altijd beslist worden om de domeinen af te sluiten’, zegt woordvoerder Dirk Delechambre.
  De gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwé, heeft steden en gemeenten gevraagd om de nodige maatregelen te nemen. Brugge en Ieper sluiten alvast parken en bossen.
  Bron : http://www.nieuwsblad.be/article/det...40206_00967256
Working...
X