Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Weersverwachting voor morgen zaterdag 12/01/2013

    De dag begint met brede opklaringen en overal droog weer. In de loop van de namiddag nadert een zwakke storing vanuit Frankrijk en neemt de bewolking toe. Hoe meer naar het noordoosten, hoe langer de zon blijft schijnen. In de namiddag kan er vanaf de Franse grens soms wat winterse neerslag vallen. In het noordoosten en uiterste noorden blijft het hoogstwaarschijnlijk droog met geregeld zon. De maxima schommelen van 2 graden in Vlaanderen tot -1 graad op de Hoge Venen. Er waait een matige oostenwind.

    Zaterdagnacht blijft de zwakke storing over ons land slepen en dit gaat gepaard met vrij veel wolken, behalve over het uiterste noorden waar er meer opklaringen zijn. Behalve in deze regio verwachten we elders soms lichte sneeuwval met gevaar voor gladde wegen. Grote hoeveelheden zijn echter niet aan de orde. Het koelt af naar zo'n -1 graad aan zee tot -5 graden over Hoog-Belgiƫ. De wind waait matig uit oost, krimpend naar oostnoordoost.

    Website: www.on4ya.be
Working...
X