Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 12/03

  Vanochtend sneeuwt het eerst, behalve aan zee, en is het gevaarlijk glad, later wordt het droger vanuit het noordwesten met daar enkele opklaringen. In het zuidoosten blijft het de ganse dag sneeuwen. De maxima liggen tussen 0 graden aan zee en -5 graden in de Hoge Venen. De ijzige noordoostenwind waait meestal vrij krachtig en aan de kust krachtig. Sneeuwophopingen zijn mogelijk. We verwachten rukwinden rond 60 km/u en aan de kust tot 70 km/u. Vanavond en vannacht valt er eerst nog sneeuw over het zuiden en het zuidoosten. Daarna wordt het overal droog met vaak brede opklaringen en in het zuidoosten nog meer wolken. Lokaal kan ook aanvriezende mist gevormd worden en overal ontstaan ijsplekken. Het wordt zeer koud met minima van -6 tot -15 graden. De matige wind wordt zwak uit noordelijke richtingen.

  www.weerstationheusden.be

 • #2
  Vanavond en in het begin van de nacht sneeuwt het nog in het zuidoosten. Later wordt het ook daar droog met nog vrij veel bewolking; elders zijn er brede opklaringen, en kan er aanvriezende mist gevormd worden. De minima liggen rond -5 graden aan zee, -10 graden in het centrum, en -15 graden in de Hoge Venen. De Wind neemt af en wordt zwak uit veranderlijke richting of uit noordnoordoost. Woensdag is het wisselend bewolkt met vooral in het noordwesten kans op een winterse bui. De maxima liggen tussen -4 graden in Hoog-Belgi´┐Ż en +3 graden aan zee. De wind is zwak tot matig uit veranderlijke richting.

  Comment

  Working...
  X