Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 7/03

  Vanmiddag is het bewolkt tot zwaarbewolkt en af en toe valt er wat lichte regen. Het blijft wel zacht met maxima van 9 of 10 graden in de Hoge Venen en van 13 tot 15 graden elders in het land. De wind waait zwak tot soms matig uit zuidzuidoost.

  Vanavond en vannacht is het eerst nog meestal zwaarbewolkt met nog tijdelijk kans op wat lichte regen. Daarna wordt het geleidelijk overal droog en komen er ook enkele opklaringen. In de Ardennen kan er nevel of mist gevormd worden. Het blijft zacht met minima van 5 tot 9 graden. De wind waait zwak tot soms matig uit zuidoost.

  Morgen vrijdag is het in de voormiddag meestal droog met wat zon maar die wordt geleidelijk meer en meer gesluierd door hoge wolkenvelden. Na de middag neemt de bewolking verder toe en verwachten we vanaf het zuiden perioden met meestal lichte regen. Het wordt nog zeer zacht met temperaturen van 11 graden in de Hoge Venen en van 14 tot 17 graden elders in het land. De wind waait nog altijd zwak tot matig uit oost tot zuidoost.

  www.weerstationheusden.be
Working...
X