Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 28/02

  Morgen donderdag krijgen we overwegend droog en relatief rustig weer. Eerst is het nog grijs, maar in de loop van de dag zouden we toch enkele opklaringen moeten krijgen. De maxima liggen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 4 à 6 graden in Laag- en Midden-België, afhankelijk van de opklaringen. De wind waait zwak tot soms matig uit het noordoosten.

 • #2
  Deze namiddag blijft het meestal grijs maar droog. Vooral over de Hoge Venen en lokaal elders kan de zon er soms doorkomen. Het kwik stijgt richting 4 graden in Vlaanderen en naar 0 graden in Hoog-Belgie. Er staat een zwakke tot soms matige, noordoostenwind. Vannacht verandert er weinig, het blijft zwaarbewolkt en lokaal kan er wat lichte motregen vallen, bezuiden Samber en Maas eventueel lichte motsneeuw. De minima schommelen tussen 2 garden aan zee en -3 graden in Hoog-Belgie. Er staat een zwakke, aan zee soms matige, noordnoordoostenwind. Lokaal is wat aanvriezende nevel of mist mogelijk. Morgen in de ochtend kan er lokaal nog wat lichte neerslag vallen maar al snel wordt het vanuit het noorden droog. Het blijft echter overwegend grijs met slechts hier en daar enkele schaarse opklaringen. Het kwik stijgt naar 5 graden in Vlaanderen, en 0 graden in Hoog-Belgie. De wind waait matig uit noordnoordoost.

  Comment

  Working...
  X