Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Weerstation Heusden
  started a topic 26/02

  26/02

  Vandaag verwachten we grijs en nevelig maar meestal droog weer met een laaghangend wolkendek dat ten zuiden van Samber en Maas zelfs het zicht aan de grond kan beperken. Enkele opklaringen zijn wel mogelijk. De temperaturen variëren tussen 0 graden in de Hoge venen, +2 of +3 graden in het centrum en +5 graden aan zee. De wind waait meestal matig uit oost tot noordoost.

  Ook vanavond en vannacht is het nevelig met vrij veel bewolking maar droog. In de Ardennen is nog altijd mist mogelijk die kan aanvriezen. De minima variëren tussen +3 graden aan de kust en -2 graden in de Hoge Venen. De wind waait meestal matig uit het noordoosten.

 • Weerstation Heusden
  replied
  Vanavond en vannacht wordt het zwaarbewolkt. Het blijft overwegend droog maar lokaal kan er af en toe toch wat zeer lichte winterse neerslag vallen. Op de hoogten kan die neerslag eventueel aanvriezen. Het wordt nevelig met vooral in Hoog-België kans op (aanvriezende) mist. De minima liggen tussen 0 en -2 graden in Hoog-België en elders tussen 0 en 3 graden. De noordoostenwind is zwak tot matig.

  Woensdag blijft het meestal grijs met veel lage wolken. Een paar lokale winterse buitjes zijn mogelijk maar het blijft doorgaans droog. Het is plaatselijk nevelig met vooral in Hoog-België kans op mist. De voor dit seizoen nog steeds te koude maxima liggen tussen 0 graden in de Ardennen en 4 graden aan zee. Er waait een matige noordoostenwind.

  Woensdagnacht blijft het overwegend droog met in de meeste streken veel lage wolken en kans op nevel en (aanvriezende) mist. Een paar lokale opklaringen zijn wel mogelijk, vooral dan later in de nacht over het noordwesten. De minima schommelen tussen -2 en +1 graad. De wind wordt zwak uit oostnoordoost.

  Leave a comment:

Working...
X