Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 7/02

  Vandaag is het wisselend tot zwaarbewolkt met regelmatig winterse buien, in de hoge Ardennen sneeuwbuien. Er is kans op een donderslag aan zee. De maxima schommelen tussen -1 à +2 graden in de Ardennen, en tussen +3 à +5 graden elders. De wind waait matig tot lokaal vrij krachtig , aan zee vrij krachtig tot krachtig, uit westnoordwest tot noordwest. Rukwinden tot zo'n 60 km/h aan zee.

  Vanavond en vannacht blijft het vaak bewolkt en de kans op lokale winterse buien of sneeuwbuien blijft aanwezig. De minima liggen tussen -4 en -2 graden in de Ardennen, rond 0 à -1 graad elders en tot +2 graden aan zee. De wind waait uit noordnoordwest en is eerst matig tot vrij krachtig, en wordt later zwak.

 • #2
  Vanavond en vannacht blijft het gedeeltelijk en in het oosten meestal zwaarbewolkt met nog altijd kans op winterse buien of sneeuwbuien, vooral in de kuststreek en in de Ardennen. De minima liggen tussen -3 en -1 graden in de Ardennen, rond 0 in het centrum en tot +3 graden aan zee. De wind waait uit noordwest tot westnoordwest en wordt meestal matig en aan zee soms nog vrij krachtig.

  Morgen vrijdag is het eerst nog wisselvallig. Vooral in de voormiddag komen nog een reeks winterse buien of sneeuwbuien het land binnen drijven. Na de middag wordt het vanuit het noorden droger is er ook meer zon. De maxima schommelen tussen -1 of -2 graden in de Ardennen, +2 of +3 graden in het centrum van het land en rond +4 of +5 graden in het westen. De wind waait meestal matig uit het noorden.

  Comment

  Working...
  X