Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 4/02

    Vanavond is het tijdelijk droog met opklaringen in Vlaanderen. In de loop van de nacht echter neemt de bewolking opnieuw toe en vallen er verspreid over het land winterse buien, welke vooral in het westen met onweer gepaard kunnen gaan. Boven 400m gaat het veelal om sneeuwbuien. De minima liggen tussen 0 en 5 graden. De west- tot zuidwestenwind is vrij krachtig en aan zee krachtig met rukwinden van 55 tot 70 km/u.

    Morgen is het wisselend tot zwaarbewolkt. Een buienlijn trekt in het begin van de dag van west naar oost over het land met enkele intense winterse buien, in Hoog-Belgiƫ sneeuwbuien. Later op de dag is het eerder wisselend bewolkt met nog enkele lokale winterse buien, boven 300 m zijn dat nog enkele sneeuwbuien. Een lokale donderslag is mogelijk tijdens de buien. Bij meer intense buien kan de sneeuw ook in Vlaanderen tijdelijk blijven liggen met gevaar voor gladde wegen. De maxima liggen tussen 1 en 5 graden. De westzuidwestenwind is matig tot vrij krachtig en aan de kust eerst soms krachtig. Rukwinden tot 60 of 70 km/u zijn mogelijk.
Working...
X