Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 2/02

    Deze namiddag wisselen zon en wolken elkaar af. Het is vaak droog maar er vallen toch ook nog enkele plaatselijke buien. In de Hoge Ardennen zijn dat sneeuwbuien, elders gaat het over buien van regen, smeltende sneeuw of eventueel wat korrelhagel. De maxima schommelen rond het vriespunt in de Hoge Ardennen, rond 4 graden in het centrum en 6 graden aan de kust. Er waait een matige tot lokaal soms een vrij krachtige en aan de kust een krachtige noordelijke wind. We verwachten rukwinden tot 60 km/u.

    Vanavond en volgende nacht blijft het in vele streken droog maar hier en daar valt er eerst toch nog een winterse bui of op de hoogten een sneeuwbui. We verwachten wolkenvelden en soms ook opklaringen. Er is plaatselijk kans op rijm- en ijsplekken. De minima schommelen tussen -3 graden in de Hoge Ardennen, rond het vriespunt in het centrum en +2 of +3 graden aan de kust. De matige wind wordt later in het binnenland soms zwak uit noordwest krimpend naar west.
Working...
X