Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 1/02

    Vandaag is het een groot deel van de dag zwaarbewolkt of betrokken en er valt vrij veel regen. In de loop van de namiddag wordt het vanaf het westen geleidelijk droger met daar op het einde van de dag ook enkele opklaringen. De maxima liggen tussen 4 graden op de Hoge Venen tot 8 graden in Vlaanderen. De wind waait matig en in het zuiden van het land nog tijdelijk vrij krachtig uit het zuiden tot zuidwesten met daar nog rukwinden tot 50 km/u. Na de doortocht van de regenzones draait de wind naar noordwest tot west.

    De volgende avond en in het begin van de nacht valt er nog regen in het oosten van het land. Elders is het tijdelijk droog maar in de loop van de nacht komen vanaf de kuststreek een aantal buien het land binnen drijven. Dat worden buien van sneeuw op de Ardense Hoogten en van regen, korrelhagel of smeltende sneeuw elders in het land. Het wordt koeler. De minima schommelen tussen O graden in de Hoge Venen en 5 graden aan zee. Aan de kust draait de wind naar noordelijke richtingen en neemt toe tot vrij krachtig of krachtig met rukwinden tot 70 km/h. In het binnenland waait de wind meestal matig uit west tot noordwest.
Working...
X