Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • 27/01 - 2013

    Deze middag is het op de meeste plaatsen betrokken met regen of met smeltende sneeuw in de Ardennen. Vanaf de kust wordt het droog met geleidelijk brede opklaringen. In het uiterste oosten en zuidoosten valt er nog lichte regen of smeltende sneeuw tot vanavond. De maxima liggen tussen +1 en +3 graden in de Ardennen, rond 6 of 7 graden in het centrum en rond 7 of 8 graden aan zee. De wind waait vrij krachtig of lokaal soms krachtig uit zuidzuidwest, ruimend naar zuidwest en afnemend tot matig. Er zijn rukwinden mogelijk van 50 tot 60 km/h in het binnenland en tot 70 km/h aan zee.

    Vanavond en vannacht is het overal droog met brede opklaringen. Vooral in het zuidoosten van het land kan er nevel of aanvriezende mist gevormd worden. Op het einde van de nacht kan er vooral aan zee een bui vallen. Het kwik daalt tot -1 graad in de Ardennen, tot +2 of +3 graden in het centrum en tot rond +5 graden aan zee. De wind waait matig uit zuidwest, krimpend naar zuidzuidwest en geleidelijk wat afnemend. Aan zee waait de wind eerst nog vrij krachtig tot krachtig. Vanavond zijn nog rukwinden mogelijk van 50 tot 60 km/h.
Working...
X