Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 25/01 - 2013

  Vandaag trekken aanvriezende nevel en mist geleidelijk op en is het weer rustig en koud met soms wat zon maar ook veel lage wolkenvelden. De maxima schommelen tussen -1 en -6 graden. De wind is zwak uit veranderlijke richtingen of uit oost tot zuidoost.

  Vannacht is het eerst droog en gedeeltelijk bewolkt. In het tweede deel van de nacht neemt de bewolking toe en gaat het sneeuwen over het westen van het land. De minima liggen tussen -3 graden in het westen en -9 graden in het oosten van het land. De wind neemt toe en wordt meestal matig uit het zuiden.

  kmi

 • #2
  Vanavond en tijdens het eerste deel van de nacht is het droog en koud met opklaringen en lage wolken. Later vannacht neemt de bewolking toe en bereikt een sneeuwzone het westen. De minima worden vanavond genoteerd en schommelen tussen -4 en -7 graden. Er waait een matige en aan de kust soms een vrij krachtige zuidenwind met daar rukwinden van 40 tot 50 km/u.

  Van 25/01 14u tot 26/01 13u : Deze namiddag, vanavond en tijdens het eerste deel van vrijdagnacht blijft het overwegend droog. Tijdens het tweede deel van vrijdagnacht bereikt een sneeuwzone het westen van België. De verwachte verse sneeuwlaag bedraagt 1 à 2 cm. SNEEUW (nacht van vrijdag op zaterdag tussen 0 en 7 u) West-Vlaanderen 1-2 cm Oost-Vlaanderen 0-1 cm Henegouwen 0-1 cm Brabant 0-1 cm Antwerpen 0-1 cm In de andere streken sneeuwt het in de loop van zaterdagochtend of rond zaterdagmiddag.

  www.weerstationheusden.be
  Last edited by Weerstation Heusden; 25-01-13, 16:42.

  Comment

  Working...
  X