Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Weersverwachting voor dinsdag 22/01/13

  Deze namiddag blijft het droog en nevelig. We verwachten soms (brede) opklaringen, maar er zijn nog veel lage wolken op de hoogten. In de loop van de namiddag neemt de bewolking vanaf het zuidwesten geleidelijk toe. De maxima schommelen tussen -3 en 0 graden. De wind is zwak, in het westen soms matig, uit veranderlijke richting of uit oost tot zuidoost.

  Vanavond en vannacht bereikt een storing de streken langs de Franse grens, maar de verwachte hoeveelheid sneeuw is zeer beperkt. Elders blijft het droog en gedeeltelijk bewolkt, met opnieuw vorming van nevel of aanvriezende mist. De minima liggen tussen -9 en -4 graden (afhankelijk van de hoogte en de bewolking). De wind draait naar oost tot noordoost, en is zwak tot matig.

  kmi

 • #2
  Van 22/01 14u tot 23/01 07u : GLADHEID Deze namiddag en vanavond blijft het droog. Vannacht bereikt een storing de streken langs de Franse grens, maar de verwachte hoeveelheid sneeuw is zeer beperkt. Op veel plaatsen zijn nog ijsplekken aanwezig, die een code geel verantwoorden.

  kmi

  Comment

  Working...
  X