Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Veranderingen en vooruitzichten 2014

  Beste HDFV-leden.

  Door toedoen van onze provider en systeembeheerder kunnen wij ook voor de komende jaren rekenen op het gratis gebruik van de server waarop het forum draait. Dat wil zeggen dat er geen lidgeld meer wordt gevraagd. Diegene die reeds een bijdrage voor 2014 hebben gestort , deze zal worden teruggestort op jullie rekening. De betalende leden van 2012 / 2013 blijven wel hun status behouden.

  In de loop van het jaar zal het SMS Gateway - systeem worden ingevoerd. SMS-Gateway is een systeem waarbij er een SMS wordt gestuurd wanneer er ergens iets gebeurt. In eerste instantie zal het worden gebruikt om de fotografen te verwittigen. Later kan het worden uitgebreid naar andere leden indien gewenst.


  Ons ledenaantal stijgt langzaam maar zeker en onze teller staat momenteel op 2107 op 1 jaar tijd. Als de trend zich zo verder zet dan hopen wij op het einde van dit jaar 4000 leden te hebben.

  Nog enkele voorstellen liggen in de wachtzaal maar moeten nog verder worden uitgewerkt. Ten gepaste tijden zullen wij dit aan jullie mededelen.


  Alvast bedankt voor jullie vertrouwen in het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be


  Het HDFV-Team


  Via Twitter vindt u ons op https://twitter.com/hdfv
  Facebook te bereiken via http://www.facebook.com/groups/50070350965/
  Last edited by Robert; 16-01-14, 12:48.
  Website: www.on4ya.be
Working...
X