Announcement

Collapse

Belangrijk bericht

Het "Interventie-gedeelte" is enkel te bekijken na gratis registratie.

Het Hulpdienstenforum-Vlaanderen.be is ook aanwezig op Twitter https://twitter.com/hdfv en op Facebook http://www.facebook.com/groups/50070350965/
Nieuwe berichten komen nog enkel op de faceboekgrroep !!!
See more
See less
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Gevonden: 11-jarig en 15-jarig meisje verdwenen  De 11-jarige Noortje Kriegels en de 15-jarige Sonia Kriegels uit Lovenjoel (Bierbeek) zijn spoorloos sinds zondag 19 april. Wie meer weet over deze verdwijningen, gelieve Childfocus te bellen op het nummer 116 000.

  Noortje is 1,50 meter groot en heeft een normale lichaamsbouw. Ze heeft lang blond haar en bruine ogen. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte blouse, een zwart-blauw gestreept kleedje en zwarte Vans schoenen.

  Sonia is 1,60 meter groot en heeft een normale lichaamsbouw. Ze heeft donkerrood kort haar en donkerbruine ogen. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een jeansjas, een bordeau broek en roze Vans schoenen. Het meisje draagt een donkerblauwe bril.

  Alle info is welkom op het nummer 116 000 of op het dichtstbijzijnde politiekantoor.
  Website: www.on4ya.be

 • #2
  De 11-jarige Noortje en de 15-jarige Sonia uit Lovenjoel (Bierbeek) zijn terecht. Child Focus verspreidde maandagavond een opsporingsbericht omdat de meisjes sinds zondag spoorloos waren.

  Child Focus vond de verdwijning van de meisjes toch zorgwekkend. 'Gezien de jonge leeftijd van het jongste zusje en de kwetsbare achtergrond van het oudste meisje, hebben we toch een opsporingsbericht gelanceerd', zegt Dirk Depover van Child Focus.
  Website: www.on4ya.be

  Comment

  Working...
  X